Lay Lay Lom (: Admin
Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : *izmir~
| Konu: Bensiz Mutluysan Hep Öyle Kal ~ Cuma Haz. 11, 2010 1:32 pm | |
| Her sabah biR sayfa daha eksiLip gidiyoR ömRümden GönLümün yıkıntıLaRında can çekişiyoR umutLarım...
/*
ElleRimde acıLaR ellerini tutamam "Kıyamam Kıyamam Sana" KaRanLık geceLeRe oRtak edemem seni "Kıyamam Kıyamam Sana"
Faili Meçhul Bir Aşkın Kimliğinde Saklı Kaybım..!
Herşeyi yarım bırakarak VeriLen Tüm SözLeri unutarak Gittim ! Ve Birdaha Söz Vermemek İçin "DiLimi Kestim"...
Küflenmiş Ruhum Unutmadı Seni Hala..
Gökyüzümün rengine kan damlıyor Mavisiz bir sabahtı tek istediğim, Yalansız bir hayat... Şimdi senin ihanetlerin kadar Benim ölmüşlüğüm var bilesin...
Bana bir ben lazım birde beni anlayan...
Soluğumdaki ayaz keserken nefesimi Manasız her bakışım...Her susuşum firari... Küflü bir ayna gölgesi ve Kirli sakallı düşmüş insan...
Biliyorum hiçbir kadının sesi değmeyecek sesime Kalan nefesimi saymayacak hiçbir melek... Hiçbir mevsim üşütmeyecek kefen kadar...
Bensiz Mutluysan Hep Öyle Kal...
Damarlarımda Dolaşan SEN`i Kes... Yere Düşen Her Damlanın Sesinde Yankılansın `Adın...`
Hadi ! Bırak Kendini Devrik Cümlelerime Şaha Kaldır Tüm Kelimelerimi...
Titreyen kirpiklerinden düşür beni... Enkaz altında kalan duygularımın canını yak... Kalbime düşür ihanetinin yüzsüzlüğünü... Dudaklarımın arasından çek al seni sevişlerimi...
| |
|
aSi. Admin
Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : *izmiir (:
| Konu: Geri: Bensiz Mutluysan Hep Öyle Kal ~ Cuma Haz. 11, 2010 2:41 pm | |
| Bensiz Mutluysan Hep Öyle Kal...
Çok hoşmuş ansız (: Ellerine sağlık. | |
|
Lay Lay Lom (: Admin
Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : *izmir~
| Konu: Geri: Bensiz Mutluysan Hep Öyle Kal ~ Cuma Haz. 11, 2010 3:41 pm | |
| Beğendiysen Ne Mutlu Bize (: Bişi Değil Ansız (: | |