Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : *izmiir (:
Konu: Hikaye Tamamlama Cuma Haz. 11, 2010 2:12 pm
Oyun çok basit üstteki üyenin kaldığı yerden devam ettiriyoruz hikayeyi.
başlıyorum. öhöm öhöm
Ben ve yanımda üç beş arkadaşım pikniğe gitmiştik.Telefonlar çekmiyordu.Hiç aldırmadık.Oyunlar oynayıp yemeklerimizi yerken o alanda yalnız olmadığıızı farkettik.İyi de bu kalabalık erkek grubu buraya ne zaman gelmişti ? Biz mi fark edememiştik acaba.
Lay Lay Lom (: Admin
Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : *izmir~
Aralarından Biri Bana Doğru Yaklaşarak "Ne Kadar Güzel Bişeysin Sen Öyle" dedi.Neye Uğradığımı Şaşırmıştım O Şaşkınlıka Geri Çekilip "Git Başımdan" Diyebildim Sadece.O İse Tekrar Yaklaştı Bana Derken Birden ......
aSi. Admin
Birden arkadan eski sevgilim çıktı.Beni terk edip giden şerro .Bana öyle diyen çocuğun yanına yaklaştı.Döveceğini düşünürken ''Bence de güzel kız al senin olsun'' dedi.Neler oluyordu ?? Ben onun malıymışım gibi al senin olsun diyemezdi çok kızdım ! Ona öyle baktığımı görünce..
Lay Lay Lom (: Admin
Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : *izmir~
"...Diceğimi Sanıyorsan Yanılıyorsun" Dedi Bende Hafif Bir Tebessüm Oluşmuştu ki O Lanet Olası Çocuk "Seni mi Dinlicem Be" Dedi. Eski Sevgilim (Kod Adı Şerro )Kulağına Eğilip Bişiler Fısıldadı.Ürkmüş Bir Vaziyette Arkadaşlarına Dönüp Gidiyoruz Beyler Burdan Diyip Çekti Gitti.Acaba Eski Sevgilim Ne Demişti ?
aSi. Admin
Dha fazla meraktan çatlayamayacaktım valla.Patavatsızca soruverdim. 'Onlara ne dedin ??' bana baktı.Bu bakışı daha önce defalarca görmüştüm.Ama ağzından tek kelime çıkmadı.Tam arkasını dönüp gidiyordu ki arkadaşım Esra 'Nere gidiyosun kısır var bak' dedi.Bnm o az önce güzel bakışlar atan şerro kısırı duyunca koştura koştura geldi bi tabak kaptı Esra'ya uzattı .Görüşmeyeli ne kadar obur olmuş diye düşünürken...