Gözlerini yumup güç almak istercesine Özgür'ün elini sıktı.Müdür hiç umursamadan konuşmasına devam ediyordu.
-Eğer bu davranışlarını sürdürürsen seni okuldan atarım ! Duydun mu beni küçük hanım ?
Bikem'in gözleri faltaşı gibi açıldı.İçinden tekrarlıyordu.'Okuldan atarım.Okuldan atarım...'Özgür tam ağzını açacaktı ki müdür:
-Siz karışmayın küçük bey babanız okulun sahibi olabilir ama müdür benim !Burada benim kurallarım geçer !
Bikem çaresiz kafasını önüne eğdi,kapıdan dışarı çıktı.Şok olmuş gibiydi.
Evet hikayemiz tam da burdan başlıyor.Çünkü Bikem'in monotonluğundan şikayetçi olduğu hayatı burda tamamen değişmeye başladı.Lise son öğrencisi olan Bikem ve Özgür bu sene çıkmaya başladılar.Bikem uzun siyah saçlı,ela gözlü,beyaz tenli bir kız.
Ailesinin maddi durumu pek parlak değil Bikem'in.Aslında Bikem'in bu güne kadar bu hiç umrunda olmamıştı.Eğer okuldan atılırsa ne yapacaktı?Babası eve almazdı ki...Zaten kıtı kıtına geçiniyorlardı.Okuldan atılırsa okumak için başka şansı olmazdı...Tam da bunları düşünürken Özgür:
-Ben bunların olmasını istemezdim.Tahmin bile etmiyordum yakalanacağını...
-Özgür soruları çalıyordum.Üstelik senin içindi.Şimdi de yakalancağımı tahmin etmediğini söylüyorsun.Müdürün karşısında nasıl suçlu duruma düştüğümü bilmiyorsun ve bunun hiçbir açıklaması da yok ! Sevgilim sınava çalışamamıştı çünkü bütün gece internetteydi mi dememi bekliyordun ?!
-Özür dilerim Bikem.Böyle olsun istemezdim.
-Tamam boşver.
Günün sonrasında ikisinin de tadı kaçtı zaten.Bikem,Özgür ne derse yapmaya hazırdı.Bu yüzden Özgür bazen bunu kullanıyordu.Bikem'in aşkı saftı,karşılıksız,çıkarsız...Özgürse sadece Bikem'in ilgisini,şefkatini,güzelliğini seviyordu.Onunki aşk değildi ki.Onunki alışkanlıktı...
Bikem ve Lirza okul çıkışı eve doğru yürüdüler.Lirza olup biteni öğrenmekte kararlıydı ama Bikem yol boyunca tek kelime etmedi.Olanları düşünüyordu.Lirza,Bikem'in bir şey söylemeyeceğini anlayınca pes edip evine doğru yol aldı.O sırada Lirza'yı Çisem aradı.Çisem:
-Nolmuş nolmuş ?
-Bilmiyorum tek laf etmedi.
-Öf bee çok merak ettim
-Acaba Özgür'e mi sorsak ?
-Yarınki duruma bakalım gene bşy söylemezse öyle yaparız artık.
-Tamam canım ee sen nasılsın ?
-İyiyim ya nasıl olym sevgilimle konuşuyorum
-Bi de hava atıyo şuna bak
-Neyse aman çok yazdı annemler kızıyo sonra Lirza görüşürüz tatlım
-Tamam cnm öptüm
-Bende
Bikem odasına geçti hemen.Aklı hala Özgür'deydi.Acaba Özgür de Bikem için aynısını yapar mıydı ?
Devamı çok yakında (: