Bizbize (:
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bizbize her şeyi paylaşabileceğiz, her şey burada kalacak.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aşkın Değiştirdikleri..

2 posters
YazarMesaj
aSi.
Admin
aSi.

Aşkın Değiştirdikleri.. Empty
MesajKonu: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyCuma Haz. 11, 2010 6:42 pm

Kısa bir süre sonra başlıcam Razz

tanıtııııım Razz

Genç kız sustu.İlk defa terkediliyordu.İlk defa bu kadar aşık olmuştu.Ağzından cılız 2 kelime çıktı...
-Ya ben ?
Delikanlının ilk ilişkisi değildi.Deneyimleri vardı ve ne diyeceğini,ne yapacağını biliyordu.
-Bensiz de yaşayabilirsin.
Sonra zaten çekti gitti delikanlı.Kız söyleyemediği iki kelimeyi mırıldandı..
-Seni seviyorum.
Onsuz da yaşayabilirdi evet.Ama onunla bir başka yaşardı...

(:
Çok yakında...
https://bizbize.forumakers.com
Lay Lay Lom (:
Admin
Lay Lay Lom (:

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyCuma Haz. 11, 2010 7:59 pm

Oooo DEvamını Sabırsızlıkla Bekliorum Ansız'm (:
aSi.
Admin
aSi.

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyCuma Haz. 11, 2010 8:29 pm

bende bekliyorum Very Happy
Lay Lay Lom (:
Admin
Lay Lay Lom (:

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyC.tesi Haz. 12, 2010 11:41 am

Eee Yaz Okuyalım xD
aSi.
Admin
aSi.

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyC.tesi Haz. 12, 2010 4:44 pm

tm tm başlıcam yakındaa Smile
aSi.
Admin
aSi.

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyC.tesi Haz. 12, 2010 8:43 pm

Gözlerini yumup güç almak istercesine Özgür'ün elini sıktı.Müdür hiç umursamadan konuşmasına devam ediyordu.
-Eğer bu davranışlarını sürdürürsen seni okuldan atarım ! Duydun mu beni küçük hanım ?
Bikem'in gözleri faltaşı gibi açıldı.İçinden tekrarlıyordu.'Okuldan atarım.Okuldan atarım...'Özgür tam ağzını açacaktı ki müdür:
-Siz karışmayın küçük bey babanız okulun sahibi olabilir ama müdür benim !Burada benim kurallarım geçer !
Bikem çaresiz kafasını önüne eğdi,kapıdan dışarı çıktı.Şok olmuş gibiydi.

Evet hikayemiz tam da burdan başlıyor.Çünkü Bikem'in monotonluğundan şikayetçi olduğu hayatı burda tamamen değişmeye başladı.Lise son öğrencisi olan Bikem ve Özgür bu sene çıkmaya başladılar.Bikem uzun siyah saçlı,ela gözlü,beyaz tenli bir kız.

Ailesinin maddi durumu pek parlak değil Bikem'in.Aslında Bikem'in bu güne kadar bu hiç umrunda olmamıştı.Eğer okuldan atılırsa ne yapacaktı?Babası eve almazdı ki...Zaten kıtı kıtına geçiniyorlardı.Okuldan atılırsa okumak için başka şansı olmazdı...Tam da bunları düşünürken Özgür:
-Ben bunların olmasını istemezdim.Tahmin bile etmiyordum yakalanacağını...
-Özgür soruları çalıyordum.Üstelik senin içindi.Şimdi de yakalancağımı tahmin etmediğini söylüyorsun.Müdürün karşısında nasıl suçlu duruma düştüğümü bilmiyorsun ve bunun hiçbir açıklaması da yok ! Sevgilim sınava çalışamamıştı çünkü bütün gece internetteydi mi dememi bekliyordun ?!
-Özür dilerim Bikem.Böyle olsun istemezdim.
-Tamam boşver.
Günün sonrasında ikisinin de tadı kaçtı zaten.Bikem,Özgür ne derse yapmaya hazırdı.Bu yüzden Özgür bazen bunu kullanıyordu.Bikem'in aşkı saftı,karşılıksız,çıkarsız...Özgürse sadece Bikem'in ilgisini,şefkatini,güzelliğini seviyordu.Onunki aşk değildi ki.Onunki alışkanlıktı...
Bikem ve Lirza okul çıkışı eve doğru yürüdüler.Lirza olup biteni öğrenmekte kararlıydı ama Bikem yol boyunca tek kelime etmedi.Olanları düşünüyordu.Lirza,Bikem'in bir şey söylemeyeceğini anlayınca pes edip evine doğru yol aldı.O sırada Lirza'yı Çisem aradı.Çisem:
-Nolmuş nolmuş ?
-Bilmiyorum tek laf etmedi.
-Öf bee çok merak ettim
-Acaba Özgür'e mi sorsak ?
-Yarınki duruma bakalım gene bşy söylemezse öyle yaparız artık.
-Tamam canım ee sen nasılsın ?
-İyiyim ya nasıl olym sevgilimle konuşuyorum
-Bi de hava atıyo şuna bak
-Neyse aman çok yazdı annemler kızıyo sonra Lirza görüşürüz tatlım
-Tamam cnm öptüm
-Bende
Bikem odasına geçti hemen.Aklı hala Özgür'deydi.Acaba Özgür de Bikem için aynısını yapar mıydı ?

Devamı çok yakında (:
Lay Lay Lom (:
Admin
Lay Lay Lom (:

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyPaz Haz. 13, 2010 12:43 pm

anaa biz Very Happy

Devamını sabırsızlıkla beklioruuum ansıız (:
aSi.
Admin
aSi.

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyPtsi Haz. 14, 2010 1:26 am

Very Happy hee biz Very Happy
devam edyorum (:

Bikem odasında bunları düşünürken kapısı çalındı gelen annesiydi.Seray hanım kızının okuması için elinden geleni yapıyordu.Gündüzleri temizliğe gider,akşamları da çok yorulduğundan erkenden yatardı.Okumamıştı ama kızının eğitimi için hçbir şeyi kısmazdı.Fakat kapı açıldığındaki Seray hanımla her zamanki arasında farklar vardı.Gözlerinde ateş vardı.Yaşlılıktan gözlerinin etrafında oluşmuş çizgiler belirginleşmişti.Kızdığında hep öyle olurdu.Bikem biraz korkmuştu.Annesi kapıyı kapattı kızının yanına oturdu.Sakinleşmek ister gibi yutkundu yumruğunu sıktı.Bikem şaşkındı ne olmuştu böyle ?
-Bikem müdür aradı.Hiç iyi şeyler söylemedi.
-Anne bak sandığın gibi değil açıklayabilirim.
-Kızım çalışmıyormuşsun.Biraz daha özen göster derslerine.
Müdür demek ki kopya meselesini sölememişti.İçinden bir oh çekti.İyi de annesini bir tek bu kızdırmazdı ki.Bikem:
-Sen bir tek buna mı kızdın ?
-Bir de...
-Ne bir de ?
-Hani temizliğe gittiğim kadın vardı ya Güzin hanım.Hırsızlıkla suçladı beni.
-Nee ??
-Kolyesi mi ne kayıpmış beni suçlu buldu ve kovuldum...Bir süre harcamalarına dikkat et birtanem yeni iş bulmam uzun sürecek gibi görünüyor...
-Peki tm
-Neyse ben çıkıyorum sen çalış.
Okuldaki sorunlar yetmezmiş gibi bir de bu çıkmıştı.Zaten hiç para harcatmıyordu ki Özgür.Sonra onu düşününce tüm kızgınlığı geçti.Durdu.Eğer onu hemen affederse aynı olay tekrarlanabilirdi.Bu hiç hoş olmazdı ve bir daha yakalanırsa okulan atılırdı.Bu liseye girmek için çok çabalamıştı ve böyle bir şeyden dolayı geleceğini harcayamazdı.Saat 11 olmuştu artık yatmalıydı.Başucundaki Özgür'ün aldığı bebeğe iyi geceler dileyip yattı.

Gün ağarmaya başladığında annesi çoktan dışarı çıkmış oturuyordu.Yine sigara içmişti.Bu Bikem'in hiç hoşuna gitmiyordu.Hiç ses etmeden çantasını alıp çıktı.Bikem'in babası inşaatta çalışıyordu.İş saatleri hiç belli olmuyor bazen gece geliyordu.O yüzden babasını da doğru düzgün göremezdi.Okul yakındı.Bahçesine vardığında tenefüslerde tıka basa dolan okul bomboştu.Çok erken gelmişti.Sahile indi bir banka oturdu.Yine derin derin düşünmeye başladı.Suç kimdeydi, Bikem ne yapmalıydı ki ?

Devamı çok yakında (:
Lay Lay Lom (:
Admin
Lay Lay Lom (:

MesajKonu: Geri: Aşkın Değiştirdikleri..   Aşkın Değiştirdikleri.. EmptyPtsi Haz. 14, 2010 4:03 pm

waouuuuw Smile

Devaaaaam (:

Aşkın Değiştirdikleri..
1 sayfadaki 1 sayfası